top of page

Huskvarna Tattoo Fest arrangeras på parken (Huskvarna Folkets park) den 25 - 26 November 2022. I år erbjuder vi våra besökare handplockade artister ifrån hela Norden, specialiserade i olika stilar så att det finns något för alla. Nya och gamla namn från tatueringsvärldens absoluta toppklass.

 

Vi i Sverige kan vara stolta över vår välkänt höga kvalitet utav artister, och naturligtvis kommer stora delar utav våran egen elit finnas på plats. Totalt kommer 60 tatuerare arbeta på mässan, så det är ett fantastiskt tillfälle att prata med och bli tatuerad utav dem.

 

Under mässan kommer vi att hålla tävlingar i tatueringens olika kategorier där våra besökare kan vara med och tävla med sin kroppskonst, ny som gammal, även om eran tatuering inte är gjord på plats.

 

Det kommer även att finnas piercing, suspension show, trubadur och försäljning av allt från mat och dryck till streetwear, konst, smycken och litteratur. Välkomna!

 

Öppettider

Fredag: 16.00 - 23.00

Lördag: 12.00 - 23.00

Huskvarna Folkets Park

Stationsvägen 14     561 33, Huskvarna - Sverige

Den lokala föreningen "Varma Tassen" håller i garderoben, så stötta deras verksamhet genom att ge en peng när du hänger in jackan!

bottom of page